Στην Αθήνα ο Τζουάν Βερδού!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Τζουάν Βερδού, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (13/6) ο 30χρονος (5/5/1983) επιτελικός μέσος (1.78μ), Τζουάν Βερδού. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Εσπανιόλ, καθώς ο ισπανικός σύλλογος δεν μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις, γνωστοποιώντας το “διαζύγιο” του με τον παίκτη.

Ο Μίτσελ έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον ποδοσφαιριστή, είχε επισημάνει στην διοίκηση πως τον θέλει στον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς και οι ερυθρόλευκοι ανέμεναν την στιγμή που θα έμενε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, ώστε να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις με τον Τζουάν Βερδού. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, δεν έμειναν στα λόγια, στα τηλέφωνα και στις επαφές από απόσταση, καθώς φρόντισαν να τον φέρουν και στην Αθήνα ώστε να συζητήσουν από κοντά με τον ποδοσφαιριστή το ενδεχόμενο συνεργασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

 

Ο Τζουάν Βερδού είναι περιζήτητος στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βαλένθια, Mπέτις, Βιγιαρεάλ, αλλά και η Σαουθάμπτον από το αγγλικό πρωτάθλημα.

 

Ο 30χρονος Καταλανός ποδοσφαιριστής είναι στο στυλ του Αριέλ Ιμπαγάσα και αγωνίζεται με άνεση τόσο στην θέση του επιτελικού μέσου πίσω από τον σέντερ-φορ, όσο και σαν κεντρικό χαφ στον άξονα δίπλα στον “κόφτη”. Εξαιρετικός πασέρ, γρήγορος, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και οργανωτικές αρετές. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε στην Λα Κορούνια στο παρελθόν (2006-2009), ενώ την τελευταία τετραετία έπαιξε με επιτυχία ποδόσφαιρο στην Εσπανιόλ (2009-2013).

Ο Τζουάν Βερδού για να ανανέωνε το συμβόλαιο του ζητούσε 1.500.000 ευρώ ετησίως, αλλά οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν αυτά τα χρήματα. Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι “ζεστός” στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς τον εξιτάρει και η πρόκληση να αγωνιστεί στο Champions League. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

 

Πηγή: Redplanet.gr