Σκέψεις διακοπής συνεργασίας με ΟΠΑΠ και από τον μπασκετικό Ολυμπιακό

basket-prwtathlima

Η άγρια διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει και την ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ίδια διαδρομή της αντιπαράθεσης και καταγγελίας της σύμβασης που έχει σε ισχύ με τον Οργανισμό.

Ηδη, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δέχονται «βροχή» από εισηγήσεις που τους καλούν να συστρατευτούν με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των ερυθρολεύκων και να εμφανιστεί η ερυθρόλευκη ομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με μια γραμμή «μπετόν» έναντι της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Και φαίνεται ότι οι πιέσεις που ασκούνται θα κορυφωθούν τα επόμενα 24ωρα. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, ως επικρατέστερη εξέλιξη εμφανίζεται η επιλογή του σεναρίου διακοπής της συνεργασίας του μπασκετικού Ολυμπιακού με την ΟΠΑΠ Α.Ε., στη βάση των επιχειρημάτων που ήδη έχει ρίξει στη… μάχη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και επίσημα έχει γνωστοποιήσει στον ΟΠΑΠ την απόφαση καταγγελίας της μεταξύ τους σύμβασης.

Ο άμεσος κίνδυνος διχασμού των οπαδών του Ολυμπιακού δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητος από τους αδερφούς Αγγελλόπουλους, που σε κάθε περίπτωση έχουν ως πρώτο τους μέλημα την ενότητα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αλλά και τη διασφάλιση των συμφερόντων της ΚΑΕ, που όπως και εκείνα της ΠΑΕ, είναι πολύ πιθανό να θιγούν σε μεγάλο βαθμό -όπως ισχυρίζονται στο λιμάνι- από την πολιτική που ασκεί η νέα διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά από μέρα σε μέρα, ενδεχομένως και μετά από συνάντηση που πιθανολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα, μεταξύ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ και εκείνου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.