Σενάριο για Καμαρά

Ο Αμπντούλ Καμαρά είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Σοσό κι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τους Αμπντούν και Τζεμπούρ ο οποίος φαίνεται να τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Καρίμ Ακλίλ εκπροσωπεί τον Τζαμέλ Αμπντούν και τον Ραφίκ Τζεμπούρ, έχοντας πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Το γεγονός ότι εκπροσωπεί και τον Αμπντούλ Καμαρά έφερε και την πρόταση από πλευράς του προς τους «ερυθρόλευκους». Ο Καμαρά αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος της φετινής χρονιάς. Ο εκπρόσωπος του φέρεται να τον έχει προτείνει στους Πειραιώτες, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να συζητήσουν με τη Σοσό για το πώς μπορούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Επισήμως πάντως από τον Ολυμπιακό δεν σχολιάστηκε κάτι για το θέμα, αφού η στάση που κρατούν σε τέτοιου είδους ζητήματα στην παρούσα φάση οι Πειραιώτες είναι γνωστή. Αυτό που λένε οι «ερυθρόλευκοι» είναι πως ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να μπουν σε διαδικασία να συζητήσουν μεταγραφικά σενάρια.