Σαλίνο: “Πολύ σκληρή η Μπενφίκα”

salino

 

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού γνωρίζει την Μπενφίκα από τη θητεία του στην Μπράγκα και ο Τύπος της Πορτογαλίας ζήτησε τη γνώμη του Σαλίνο για το ματς της Τετάρτης (23/10, 21:45) στη Λισαβόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεάντρο Σαλίνο στην ιστοσελίδα “zerozero.pt”:

Για τον Ρομπέρτο: “Θεωρώ ότι στην Μπενφίκα δεν εκτίμησαν σωστά την αξία του όταν τον είχαν στην ομάδα. Πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην Ισπανία και τώρα αγωνίζεται ξανά σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο“.

Για τον Σαβιόλα: “Είναι ο πλέιμεικερ της ομάδας και είναι έτοιμος γι’ αυτά τα ματς. Συνεχίζει να βρίσκεται σε καλό επίπεδο“.

Για το αν η πρώτη θέση του ομίλου είναι καπαρωμένη από την Παρί: Μόνο αν το πάμε βάσει του μπάτζετ η Παρί μπορεί να θεωρηθεί ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση, καθώς σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θεωρώ ότι μπορούμε κι εμείς να τερματίσουμε πρώτοι. Ο Ζεσούς είναι εξαιρετικός προπονητής, τον γνωρίζω καλά, αλλά διαφωνώ“.

Για την Μπενφίκα: Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι η Μπενφίκα είναι αδύναμη ομάδα. Είναι πολύ σκληρή και δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο να επαναπαυτεί και να εφησυχάσει“.