Σαβιόλα: «Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο»

040723

Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως είναι σημαντική η νίκη κόντρα σε μια ομάδα που έχει καλή φυσική κατάσταση και σημαντικότερο είναι η διατήρηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα, ενώ περιμένει μια εμφάνιση στο Βέλγιο όμοια με αυτή κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, κυρίως γιατί νικήσαμε, αφού αντιμετωπίσαμε ένα αντίπαλο που έδειχνε σε καλή φυσική κατάσταση και έτρεχε μέχρι τέλος.

Με ικανοποιεί το γεγονός πως έδωσα ασίστ, αλλά και που έβαλα γκολ και πάλι, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη και παραμένουμε μόνοι πρώτοι στο πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμη πολλά ματς να δώσουμε.

Τα παιχνίδια στην Ευρώπη και στο Champions League είναι όλα δύσκολα οποιεσδήποτε ομάδες και αν αντιμετωπίσεις, διότι το επίπεδο είναι υψηλό και έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε βλάψει και δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην κάνουμε λάθη στο Βέλγιο, γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται στο Champions League. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος και μετά την ήττα στην έδρα μας, θα πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στο Βέλγιο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να πάνε όλα καλά.

Μακάρι να παίξουμε κόντρα στην Άντερλεχτ όπως παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα μας. Ελπίζω να επαναλάβουμε την εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά να έχουμε θετικό αποτέλεσμα στο τέλος. Το Champions League είναι μία διοργάνωση απαιτητική. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Το ξαναλέω πως θα πρέπει να προσέξουμε και να μην κάνουμε λάθη που θα μας στοιχίσουν».

Πηγή:sport-fm.gr