Σήμερα η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

e85e37080a09fc28e50707276d31027e_L

Το βράδυ της Πέμπτης (11/07, 21:00) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο «Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ», ενώ νωρίτερα όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή θα γίνει ΔΣ και έκτακτη ΓΣ στα γραφεία της λίγκας. Όσο για την κλήρωση, η μόνη διαφορά με την περσινή σεζόν είναι πως κλειδάριθμο θα πάρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έτσι ώστε να μην παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική.

Αυτό ήταν κάτι που ζήτησε με αίτημά της η αστυνομία, μετά και τη μεταφορά της έδρας του Παναθηναϊκού στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», αφού μειώνεται η απόσταση από το «Γ. Καραϊσκάκης» και υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων αν οι δυο «αιώνιοι» παίζουν στην έδρα τους την ίδια αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, κατά τα συνηθισμένα, κλειδάριθμο θα πάρουν για τον ίδιο λόγο ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, όπως και οι ΟΦΗ κι Εργοτέλης. Επίσης, στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, η Σούπερ Λίγκα θα τοποθετήσει κλειδάριθμους για να μην προκύψουν ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές.

onsports.gr