Σάντος: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι πιεστικοί»

santos1_632187672

Στον πορτογαλικό Τύπο και την A Bola μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπενφίκα για το θεσμό του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να προειδοποιήσει τον Ζόρζε Ζέσους για το δύσκολο έργο που θα έχει η Μπενφίκα το βράδυ της Τρίτης (05/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα τόνισε ότι με την απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο με την Παρί, με την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις εξέδρες, και τις καλές καιρικές συνθήκες, οι «αετοί» της Λισαβόνας θα έχουν δύσκολο βράδυ.

«Θα είμαι την Τρίτη στο γήπεδο, καθώς αρκετοί παίκτες θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο από αυτούς που θα παίξουν ρόλο στην προσπάθειά μας να προκριθούμε στο Μουντιάλ, μέσω των μπαράζ με την Ρουμανία. Αλλά θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον το παιχνίδι και ως απλός θεατής.

Η βασική διαφορά με το πρώτο ματς θα είναι ο καιρός. Είναι καλός εδώ στην Αθήνα, ενώ στη Λισαβόνα λόγω της βροχής οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές. Μια άλλη θα είναι η ατμόσφαιρα στις κερκίδα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως καθέ φορά, θα είναι τρομερά πιεστικοί. Και θα είναι πολύ δύσκολο για την Μπενφίκα. Ωστόσο, όπως κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι και η Μπενφίκα είναι προετοιμασμένη να παίξει σε όλες τις συνθήκες και να μην επηρεαστεί.

Ο καλύτερος Ολυμπιακός που εμφανίστηκε φέτος ήταν στο πρώτο ημίχρονο με την Παρί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ελληνική ομάδα θέλει πολύ να νικήσει την Μπενφίκα και θα κάνει κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρει. Και, όπως ξέρετε, η νίκη σ΄αυτό το ματς θα σημαίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης», είπε χαρακτηριστικά ο Σάντος