Σάμαρης: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός»

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - PAOK

Ο Ανδρέας Σάμαρης, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στην καλή φυσική κατάσταση που δείχνει να έχει ο Ολυμπιακός.

«Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου, εμείς όμως σήμερα δείξαμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, και αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε που δυστυχώς δεν καταφέραμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια , μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σήμερα δείξαμε πραγματικά ποιος είναι ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη μεγάλη, σε εύρος, νίκη. Η αλήθεια είναι πως έχουμε δουλέψει πολύ καλά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Το έχουμε ξαναπεί αυτό, κυρίως για τέτοιες καταστάσεις. Η ομάδα μέσα σε δύο μήνες έχει κάνει μόλις μια ισοπαλία».

Όσο για το ματς της Εθνικής και τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους οποίους θα βρεθούν μαζί στην αποστολή της Εθνικής: «Ναι είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλοί παίκτες. Θα είμαστε σίγουρα όλοι ενωμένοι στο ίδιο γήπεδο για να κερδίσουμε την Ρουμανία και να περάσουμε στα τελικά. Η πρόκριση στα τελικά είναι όνειρο, ειδικά για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή».