Ρομπέρτο: “Μπορούμε να κοντράρουμε την Παρί”

ROBERTO (1)

Ο Ρομπέρτο υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ μεγάλους παίκτες που μπορούν να αντιμετωπίσουν την Παρί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός γκολκίπερ στη Media Day:

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τους σπουδαίους επιθετικούς της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως τους Ιμπραίμοβιτς, Καβάνι, Παστόρε, Λαβέτζι, είπε πως:

“Ήδη τους έχω αντιμετωπίσει αυτούς τους παίκτες στο Champions League. Από προσωπικής πλευράς νιώθω έτοιμος και σε καλή κατάσταση ώστε να αγωνιστώ σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το Champions League, στο οποίο λαμβάνουν μέρος μόνο οι καλύτερες ομάδες.  Πιστεύω όμως πως και ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ μεγάλους παίκτες και εκτιμώ πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες ώστε να αντιμετωπίσει και να κοντράρει μία τόσο ισχυρή ομάδα όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Για το αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, δήλωσε:

“Ναι, σαφώς, αφού αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω πως έχουμε μία ικανή και ανταγωνιστική ομάδα ώστε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο μας αν δουλέψει όπως πρέπει σαν ομάδα, όλοι μαζί. Έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε αυτό που θέλουμε”.

Για το ότι στην Ισπανία τον παρακολουθούν και ειδικά η Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία θα πάει του χρόνου και το κατά πόσο είναι σημαντική η φετινή σεζόν για εκείνον, τόνισε πως:

“Έχω έρθει στον Ολυμπιακό, αυτή την στιγμή ανήκω στον Ολυμπιακό και νιώθω ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ήρθα εδώ για να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου αγωνιστικά. Το τι θα γίνει μετά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αυτή την στιγμή είμαι αποκλειστικά συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό και το μυαλό μου είναι στο να διακριθεί η ομάδα μου. Οτιδήποτε είναι να έρθει μετά, θα έρθει. Αυτή τη στιγμή με νοιάζει κυρίως να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στον Ολυμπιακό. Το μέλλον θα το δω μετά”.

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να διαχειριστεί το γεγονός πως υπάρχει η Ξάνθη πριν το Champions League, επεσήμανε πως:

“Πρέπει να ξέρουμε να διαχωρίζουμε τις δύο αυτές διοργανώσεις. Να ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να γνωρίζουμε το πόσο πολύτιμο είναι να κερδίζουμε αυτά τα ματς ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι στην Super League. Στρέφουμε όλοι ματς την προσοχή στο ματς του Σαββάτου, το οποίο και θέλουμε να κερδίσουμε. Και είναι σημαντικό να κερδίσουμε επίσης τώρα την Ξάνθη ώστε να πάμε ενόψει Παρί όντας ευχαριστημένοι, ικανοποιημένοι, ήσυχοι, αλλά και με αυτοπεποίθηση. Στην πρεμιέρα μας στο Champions League θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλά προετοιμασμένοι, αλλά προηγείται ο αγώνας με την Ξάνθη”.