Πόλος έλξης οι ερυθρόλευκοι

mitroglou_weiss

Καθημερινά προστίθενται ευρωπαϊκοί σύλλογοι που φέρεται να ενδιαφέρονται για τον Μήτρογλου, τον Βάις, τον Μανωλά και τον Σάμαρη. Ωστόσο, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται σε διεθνή ΜΜΕ, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και οι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους.

Ενδεχομένως να προκύψουν προσφορές τον Ιανουάριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι, οι οποίες όμως θα γίνουν αποδεκτές «μόνο στην περίπτωση που ανταποκρίνονται στην αξία των ποδοσφαιριστών, ή κάποια ομάδα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης» τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Στελέχη μάλιστα έφεραν ως παράδειγμα τις υποθέσεις των Φέισα και Φετφατζίδη, ενώ υπενθύμισαν ότι «απορρίφθηκαν προτάσεις για αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι». Οι Μήτρογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας και Μασάντο βρέθηκαν στο επίκεντρο, αλλά για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας κρίθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού πως πρέπει να παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας.

Για τον Μήτρογλου έχουν γραφτεί ήδη δέκα ομάδες (γερμανικά και τουρκικά δημοσιεύματα την Τρίτη συμπεριέλαβαν στη μακριά λίστα τις Σάλκε και Τραμπζονσπορ, αντίστοιχα), ενώ πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν την Ελλάς Βερόνα να ενδιαφέρεται για τον Σάμαρη.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συζητήσεων με παίκτες και αναπροσαρμογής ορισμένων συμβολαίων τοποθετώντας υψηλότερη ρήτρα, δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται, είτε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα είτε στα μέσα Ιανουαρίου.

Πηγή:contra.gr