«Πως να ξεχάσω αυτήν την ατμόσφαιρα;»

modesto

Ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε στο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά «Looking for Athens» μην ξεχνώντας την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος του Θρύλου!

Το Canal Plus Sport ήταν το κανάλι που έδειξε το νέο ντοκιμαντέρ του Καντονά με θέμα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι Γάλλοι στήθηκαν στις τηλεοράσεις τους για να δουν μία πολύπλευρη παρουσίαση της αιώνιας αυτής «μάχης» μέσα από το «Looking for Athens».

Ο Καντονά δεν ανέδειξε μόνο τις απόψεις των δύο πλευρών και οπαδών των δύο συλλόγων. Είχε και αρκετά πλάνα από την σύγχρονη Αθήνα και ενώ στάθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν ελέω της κρίσης και όχι μόνο. Ο πολύ γνωστός κινηματογραφιστής, Κώστας Γαβράς, ο οποίος είναι και πολύ αγαπητός στην Γαλλία έκανε την δική του παρέμβαση στο ντοκιμαντέρ αυτό.

Παρουσίασε τις θέσεις του μέσα από μία διαφορετική σκοπιά. Στο ντοκιμαντέρ αυτό μίλησε και ο Μοντέστο αλλά και οι Μπουμσόνγκ και Σισέ. Μεταξύ άλλων ο Κορσικανός τόνισε ό,τι «πως γίνεται να ξεχάσεις την ατμόσφαιρα σε τέτοια ματς και ειδικά αυτήν που δημιουργούσε ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλα ματς αυτά με τον Παναθηναϊκό».

Το καινούριο ντοκιμαντέρ του Καντονά πήρε πολύ καλά σχόλια από κοινό αλλά και ειδικούς. Άρεσε σε πάρα πολύ κόσμο στην Γαλλία με τον πρώην άσο βέβαια να είναι έτοιμος να συνεχίσει τα ποδοσφαιρικά του ταξίδια ανά την υφήλιο.Το ντοκιμαντέρ αυτό θα προβληθεί και σε επαναλήψεις.

Πηγή: Katimagiko.gr