«Πρόκριση από απόψε για Ολυμπιακό»

Zeterber

Ικανό να προκριθεί ακόμη και από απόψε στους «16» του Champions League θεωρεί τον Ολυμπιακό ο Περ Ζέτερμπεργκ, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

 

Αναλυτικά, ο Περ Ζέτερμπεργκ μίλησε για:

-τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League: «Ο Ολυμπιακός τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μόνο μία ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η πορεία του είναι εξαιρετική. Περίμενα πως η Παρί θα είναι το φαβορί και πως η μάχη για τη δεύτερη θέση θα ήταν μεγάλη ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό. Όμως ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα είναι καλύτερος από την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ. Έχει μία σταθερότητα στην απόδοσή του, όχι μόνο εντός έδρας, αλλά και εκτός».

-την εικόνα που σχημάτισε από τον Ολυμπιακό στα ματς που τον είδε: «Στο πρώτο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ολυμπιακός έπρεπε να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε κάποια εύκολα γκολ. Απέναντι στην Άντερλεχτ, ο Ολυμπιακός ήταν καλά οργανωμένος αμυντικά. Η Άντερλεχτ σε εκείνο το ματς ήταν καλύτερη, αλλά ο Ολυμπιακός με τέσσερις ευκαιρίες πέτυχε τρία γκολ».

-τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει από τον Ολυμπιακό: «Ο Μήτρογλου με έχει εντυπωσιάσει. Σκοράρει σε κάθε αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμη και με την Εθνική ομάδα. Φαίνεται πως μπορεί να αγωνιστεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό, καθώς πετυχαίνει γκολ που είναι απαραίτητα για την ομάδα του, προκειμένου να προκριθεί».

-το αν θεωρεί έκπληξη να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους «16»: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί ακόμη και απόψε. Για μένα δεν θα είναι καθόλου έκπληξη».

-το αν πιστεύει πως αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού είναι από τις κορυφαίες στην ιστορία του συλλόγου: «Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια και να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».