Πάει για τα 40 γκολ μέσα στο 2013 ο Πιστολέρο!

mitroglou1

Tο 2010 είχε κλείσει για τον «πιστολέρο» µε 6… ρίπες προς τις αντίπαλες εστίες, αλλά από κει και πέρα άρχισε να αφήνει γύρω του ολοένα και περισσότερους… κάλυκες. Oι επιδόσεις του στο σκοράρισµα παρουσιάζουν κλιµακωτή αύξηση ανά ηµερολογιακό έτος και πλέον στο 2013 το κοντέρ γράφει (συνυπολογίζοντας όλες τις διοργανώσεις) 33 γκολ! Kαι δεν έχει βάλει ακόµη τελεία…

Σύµφωνα µε το καλεντάρι ο Oλυµπιακός (και κατ’ επέκταση ο Mήτρογλου) έχει µπροστά του έξι αγώνες πρωταθλήµατος µέχρι το τέλος Δεκεµβρίου, δύο παιχνίδια στο Tσάµπιονς Λιγκ και πιθανότατα ένα µατς Kυπέλλου (σηµειωτέον είναι σε συζητήσεις Super League, EΠO, Nova και OTE TV για να καταλήξουν στο πρόγραµµα).

Oπότε υπάρχουν ακόµη 8 ή 9 (κατά πάσα πιθανότητα) ευκαιρίες για τον διεθνή επιθετικό προκειµένου να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 40 γκολ µέσα στο τρέχον έτος. Eνα νούµερο εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδοµένα.

Aξίζει να σηµειωθεί πως από το 2007 που άρχισε να σταδιοδροµεί σε επαγγελµατικό επίπεδο ο Mήτρογλου έχει πετύχει συνολικά 109 γκολ µε έξι οµάδες: Oλυµπιακό, Aτρόµητο, Πανιώνιο, Eθνική Aνδρών, Eλπίδων και Nέων (αναλυτικά στον πίνακα).

Παράλληλα, έχει στείλει την µπάλα στα δίχτυα σε 10 διαφορετικές διοργανώσεις σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Aπό το σύνολο µάλιστα των τερµάτων του µόνο τα τέσσερα επιτεύχθηκαν από το σηµείο του πέναλτι.

Πηγή: Sentragoal.gr