Πρόβλημα και με Εντινγκά ενόψει ΠΑΟΚ

ENTINGKA

Στη λίστα με τους τραυματίες στον Ολυμπιακό προστέθηκε και ο Ντελβίν Εντινγκά ο οποίος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή λόγω αιματώματος στον δικέφαλο μηριαίο.

Εντείνεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει του τρίτου σερί δυνατού παιχνιδιού την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ (10/11, 19:30). Το πρωί της Παρασκευής διεξήχθη προπόνηση στο Ρέντη στην οποία δεν συμμετείχε ο Ντελβίν Εντινγκά.

Ο Κογκολέζος άσος έχει αιμάτωμα στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον δικέφαλο στο Καραϊσκάκης. Στο κυριακάτικο ντέρμπι θα απουσιάσουν σίγουρα οι τραυματίες Βάις (έκανε θεραπεία σήμερα),  Ιμπαγάσα (ατομικό) και Ολαϊτάν (θεραπεία και ατομικό).

Όσοι γυμνάστηκαν έκαναν ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο και δούλεψαν επάνω στην τακτική, με στημένες φάσεις και γρήγορες αντεπιθέσεις.

Η δουλειά συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση και θα ολοκληρωθεί αύριο (9/11) με προπόνηση στις 10:30 το πρωί. Στη συνέχεια ο Μίτσελ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή:sport24.gr