Πρόβα για… Κίμκι!

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ (ΕΤ1- live gavros.gr) για την 22η αγωνιστική της Α1 και στο μυαλό όλων στον Πειραιά σαφέστατα δεσπόζει μία επιβλητική εμφάνιση που θέλουν να πραγματοποιήσουν κι όχι η Κιμκι.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο στο να αποτάξουν από το μυαλό τους τον επερχόμενο «τελικό» με τους Μοσχοβίτες (την Πέμπτη, 21:45) ο οποίος θα κρίνει και την πρόκριση της ομάδας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ωστόσο αν δεν το πράξουν οι… παγίδες ελλοχεύουν.

Το Ρέθυμνο είναι καλή ομάδα, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και οι κρητικοί μάλιστα έχουν δείξει ότι θα παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν, πόσο μάλλον όταν απέναντί τους θα βρουν τον Ολυμπιακό δίχως άγχος και πίεση. Το συγκρότημα του Θανάση Γιαπλέ αρέσκεται στο γρήγορο τέμπο στα πολλά τρίποντα, ενώ στη ρακέτα δεσπόζει η φυσιογνωμία του αθλητικού Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν θέλουν και οφείλουν να ενεργοποιήσουν την καλή τους άμυνα και σε διάρκεια απέναντι στους Ρεθυμνιώτες, να ελέγξουν τον γρήγορο ρυθμό που έχουν στα παιχνίδια τους αλλά και τα απανωτά τρίποντα που σουτάρουν, δουλεύοντας έτσι εν μέρει για τον επικείμενο «τελικό» με την Κίμκι.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο 47χρονος κόουτς θα πάρει μαζί του στη 12άδα του ματς τον Δημήτρη Κατσίβελη καθώς ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1, ενώ πλην του Λιθουανού γκαρντ, εκτός αποστολής θα είναι και ο νεαρός σέντερ Γιώργος Γεωργάκης καθώς επίσης και οι τραυματίες Δημήτρης Μαυροειδής και Βαγγέλης Μάντζαρης.

 

Διαβάστε Περισσότερα : Gavros.gr