Προχωράει του Μιγκέλ Τόρες

1

 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματικός σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τον Μίτσελ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και όχι μόνο υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ισπανό τεχνικό, αλλά τόνισε ότι θα υπάρχει και περαιτέρω ενίσχυση στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την πατρίδα του τεχνικού των πρωταθλητών, η ενίσχυση αυτή ξεκινά με το όνομα του Μιγκέλ Τόρες. Τις τελευταίες ημέρες έμοιαζε να είχε ατονίσει το ενδιαφέρον αλλά σύμφωνα με όσα τονίζουν, αυτό αναθερμάνθηκε και σύντομα ο παίκτης θα ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Χετάφε με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα. Ωστόσο αρνήθηκε να το ανανεώσει καθώς επιθυμεί το κάτι παραπάνω στην καριέρα του και αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Ολυμπιακός στην ισπανική ομάδα για να αγοράσει τον παίκτη, υπολογίζεται περίπου στα 1.000.000 ευρώ. Μια κίνηση που δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει στην πράξη τον Μίτσελ, καθώς ο Τόρες αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή.

Ο 27χρονος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Και η συγκεκριμένη άμυνα του Ολυμπιακού “φωνάζει” στα φιλικά ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν και για την απόκτηση αμυντικού χαφ με τον Σισοκό να παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο.

Πηγή: Sport24.gr