Προπονήθηκε η Παρί στο Καραισκάκη

Η Παρί Σεν Ζερμέν προπονήθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»,ενόψει της πρεμιέρας της με τον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

934003_10152257159608298_784988233_n
Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Γαλλίας παίζεται η θέση του Άλεξ στο κέντρο της άμυνας, με τον Μαρκίνιος στην παρούσα φάση να είναι ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει. Ο νεαρός αμυντικός αγοράστηκε το καλοκαίρι από τη Ρόμα έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Το έχει παραδεχθεί ουκ ολίγες φορές ο Μπλαν ότι υπολογίζει στον παίκτη, μα τον θεωρεί ανέτοιμο. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό, μια και ο τραυματισμός του Άλεξ διαφοροποίησε τα δεδομένα. Μικρή πιθανότητα, πάντως, υπάρχει στη θέση του Άλεξ ν΄ αγωνιστεί ο Καμαρά, που λογίζεται, πάντως, ως αουτσάιντερ για βασικός.

Κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων θα βρίσκεται ο Σαλβατόρε Σιριγκού, ενώ αν παίξει ο Μαρκίνιος θα πάρει τη θέση του Άλεξ στα στόπερ πλάι στον Τιάγκο Σίλβα. Αριστερά στα μπακ και δεξιά αντίστοιχα οι Μάξουελ και φαν ντερ Βιλ θα δώσουν, λογικά, το «παρών» ενώ η τριάδα των χαφ, σύμφωνα με πληροφορίες από γαλλικά ΜΜΕ, θ΄ απαρτίζεται από Ματουιντί, Τιάγκο Μότα και Βεράτι.

Το 4-3-3 του Μπλαν θα κλείσει με την παρουσία των Καβάνι, Λούκας Μόουρα στα πλάγια και του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Αν ο Λούκας, τώρα, δεν προτιμηθεί (εκφράζεται ως μικρό δίλημμα του Μπλαν), τότε ο Λαβέτσι δεν θα μείνει στον πάγκο όπως στο πρώτο σενάριο και θα δώσει το «παρών» ως βασικός.