Προβάρει τα κόκκινα ο Γιαταμπαρέ!

giatampare

Μια… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την Μπαστιά.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Πιέρ Ισά, είναι αυτός που έχει επιλέξει τον διεθνή άσο απ’ το Μάλι για τη μεσαία γραμμή, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να υποστηρίζουν χαρακτηριστικά χθες ότι «είμαστε κοντά στη μεταγραφή του Γιαταμπαρέ».

Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε τις διαπραγματεύσεις με τους Κορσικανούς και οι πληροφορίες δείχνουν ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στη συμφωνία, με τον Ισά να φτάνει το οικονομικό κόστος της μεταγραφής στα λεφτά που είχε πει στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Η Μπαστιά είχε αρχικά ζητήσει δύο εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη, ωστόσο μετά τις επαφές που έκανε ο Νοτιοαφρικανός με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, η συμφωνία αναμένεται να επιτευχθεί στο 1,4 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή είχε πει ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» στους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αυτό που απομένει να ρυθμιστεί ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι κάποιες λεπτομέρειες και αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ολα φανερώνουν ότι τη Δευτέρα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του διεθνούς άσου απ’ το Μάλι. Ισως, μάλιστα, Δευτέρα ή Τρίτη να έρθει στη χώρα μας ο Αφρικανός μέσος.

Πηγή:sentragoal.gr