Πρεμιέρα πρόκληση για τον Ολυμπιακό!

polo-olympiakos

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν σήμερα στις 19:50 (HRT 2 LIVE) στο Ντουμπρόβνικ απέναντι στην φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Γιουγκ, σ’ αγώνα της 1ης ημέρας του Α’ ομίλου.

Ο τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος, μιλώντας για το ματς σημείωσε: «Έχουμε έρθει στην Κροατία για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό από τη Γιουγκ. Ξέρουμε ποια ομάδα είναι απέναντι μας και την έδρα που θα παίξουμε αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να παλεύει με όλες τις δυνάμεις του σε όλα τα ματς. Δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα πως η Γιουγκ έχει χάσει κάποιους βασικούς της παίκτες σε σχέση με πέρσι αλλά θα πρέπει να κοιτάμε πως αυτή η ομάδα έπαιξε στον περσινό τελικό. Ο Ολυμπιακός θα κάνει το παιχνίδι του και ελπίζω όλα να πάνε καλά για εμάς. Δυστυχώς δεν έχουμε δώσει τα δύσκολα παιχνίδια που έχει δώσει ο αντίπαλος μας αλλά και οι άλλες ομάδες του ομίλου μας όμως είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση. Οφείλουμε να κοιτάμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους γιατί έχουμε καλή ομάδα και βαρύ όνομα στην Ευρώπη».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Τάσος Σχίζας, είπε:
 «Κάθε πρεμιέρα είναι ξεχωριστή και δύσκολη και για τις δυο ομάδες. Ειδικά όταν παίζεις με τη Γιουγκ μέσα στο Ντουμπρόβνικ θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός και έτοιμος για όλα. Δεν χάνει εύκολα στην έδρα της η Γιουγκ και αυτό το ξέρουν καλά όλοι στην Ευρώπη. Εμείς πάμε πολύ καλά προετοιμασμένοι με στόχο να χτυπήσουμε στα ίσα το παιχνίδι. Πιστεύω πως έχουμε αρκετές ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα που θα είναι η ισοπαλία ή και η νίκη. Ειδικά αυτό το ματς χρειάζεται συγκέντρωση από την αρχή έως το τέλος. Εάν χαλαρώσεις και έχεις κενά διαστήματα το σκορ θα ξεφύγει πάρα πολύ. Αυτό το έχουμε βιώσει μέσα στο Ντουμπρόβνικ αλλά ελπίζω να μην το ζήσουμε και αυτή τη φορά. Σίγουρα σε κάθε πρεμιέρα όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά».

Θέλοντας να σχολιάσει την σύνθεση του ομίλου, δήλωσε: 
«Ο όμιλος μας γενικά είναι πολύ δύσκολος για όλους. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Το κακό είναι πως υπάρχουν μόνο δυο εισιτήρια. Η Προ Ρέκο και η Ριέκα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τις άλλες ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι άτρωτες. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και μετά να μαζέψουμε ότι μπορούμε εκτός έδρας. Είναι δύσκολο αλλά η ομάδα μπορεί».