Πρίντεζης: “Θα ήθελα τον Μήτρογλου σούτινγκ γκαρντ”

print

Ο Γιώργος Πρίντεζης, αναφερόμενο με αρκετή δόση χιούμορ στον Κώστα Μήτρογλου, τόνισε πως θα είχε θέση σαν σούτινγκ γκαρντ στην μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού, αφού βάζει τόσα τρίποντα.

Θα τον ήθελα στην ομάδα για τη θέση 2, αλλά είμαστε γεμάτοι. Πάντως έχει καλό ποσοστό, θα μπορούσε να βάλει μερικά τρίποντα. Να δουλέψει περισσότερο το σουτ και η θέση του σούτινγκ γκαρντ στον Ολυμπιακό θα τον περιμένει“, τόνισε ο πάουερ φόργουορντ των “ερυθρολεύκων”.

Εν συνεχεία είπε: “Τον παρακολουθώ εδώ και χρόνια και βλέπω την ανοδική πορεία στην καριέρα του. Είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλές δυσκολίες, έχει αμφισβητηθεί έντονα από πολλούς, αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε σκληρά και η δικαίωση ήρθε γι’ αυτόν. Απάντησε μέσα από τη δουλειά του σε όλους όσοι τον αμφισβήτησαν κι αυτό είναι που κρατάω, αλλά και ένα στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό. Δεν του προσφέρθηκε κάτι, το κέρδισε με τη δουλειά του.

Ως Ολυμπιακός, θα ήθελα να μείνει και να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. Δεν θα πω ότι του εύχομαι να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, αλλά να μείνει στο λιμάνι και να σκοράρει πολλά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και να την οδηγήσει ψηλά“.

Τέλος, για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του Μήτρογλου, ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: “Μου αρέσει το στιλ που πανηγυρίζει, όχι επειδή μπορεί να κάνει τρέλες, αλλά διότι βγάζει από μέσα του αυτό που νιώθει εκείνη τη στιγμή. Εκδηλώνει τη χαρά του για τα γκολ που πετυχαίνει με έναν διαφορετικό τρόπο κι αυτό βγαίνει από μέσα του“.