Πρίντεζης: “Εχουμε χάσει και ματς στο τέλος”

print_malaga

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στο ότι η πρώην του ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετή για την ανατροπή.

“Η Μάλαγα πλέον, όπως ήρθαν και τα αποτελέσματα στον όμιλο, ήθελε πάρα πολύ τη νίκη, οπότε μπήκαν πάρα πολύ δυνατά, αντιθέτως με εμάς που δεν μπήκαμε δυνατά ενώ έχουμε πει ότι θέλουμε βελτίωση. Φάγαμε πάρα πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο, πήραν και πολλά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε”.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε για και για τις νίκες που παίρνει ο Ολυμπιακός με τον συνηθισμένο πλέον τρόπο της ανατροπής: “Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να’ ναι αυτό. Ίσως έχει χτίσει έναν χαρακτήρα η ομάδα και μπορεί και παίρνει κάποια παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Έχουμε χάσει και κάποια ματς στα τελευταία λεπτά, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε άτρωτοι. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, δεν μετράνε και τόσο αυτές οι νίκες”.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στο αήττητο σερί του Ολυμπιακού: “Ουσιαστικά αυτό που δίνουν αυτή τη στιγμή όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι η ηρεμία για να δουλέψεις, να παρατείνεις την προετοιμασία σου, η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να δουλεύουμε με ηρεμία, δεν υπάρχει μουρμούρα, είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και με το πλάνο του γυμναστή θα είμαστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν”.