«Πονοκέφαλος» στα άκρα

michel3

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον Μίτσελ να… πονοκεφαλιάζει για τα άκρα της επίθεσης καθώς μετά τον Ολαϊτάν έμεινε εκτός δράσης και ο Βάις.

Το πρόβλημα του Σλοβάκου, που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς της Τρίτης (05/11) με τη Μπενφίκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρό. Ο Βλάντιμιρ Βάις έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσεις για δέκα με δεκαπέντε ημέρες, κάτι που σημαίνει πως χάνει το ματς της Κυριακής (10/11) με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Πέρα από τον Σλοβάκο, εκτός θα μείνει όπως φαίνεται και ο Μάικλ Ολαϊτάν καθώς και την Πέμπτη (07/11) έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης με θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Σε αυτούς, έρχεται να προστεθεί και η σημαντική απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα που είναι εκτός εδώ και καιρό, με τον Αργεντινό να κάνει ατομικό την Πέμπτη (07/11) συνδυάζοντάς το με θεραπεία, ενώ ο Μιγκέλ Τόρες προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος για να πάρει χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό ματς, το οποίο θα κλείσει την τριάδα «φωτιά» που είχε μπροστά του ο Ολυμπιακός αυτό το 15ήμερο, με Μπενφίκα, Παναθηναϊκό και «δικέφαλο του Βορρά».

Ο Μίτσελ πλέον καλείται να βρει λύσεις για τα άκρα της επίθεσης, όπου δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε Ολαϊτάν και Βάις, έχοντας ως πρώτη επιλογή τον Ζόελ Κάμπελ για την Κυριακή (10/11), με τους Φουστέρ και Μασάντο λογικά να καλούνται να παίξουν τους ρόλους αυτούς, αν δεν διαφοροποιηθεί η διάταξη της ομάδας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Όσο για την προπόνηση της Πέμπτης (07/11), εκτός των απόντων που αναφέραμε, το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Τρίτη. Οι υπόλοιποι έπαιξαν στο γήπεδο, με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, αλλά και τακτικής, επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας. Έγινε και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.

Πηγή:onsports.gr