Πολύ Kαλύτερος Φέτος Ο Ολυμπιακός!!!

Ομάδα πολύ ανώτερη από την περσινή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα διαθέτει ο φετινός Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, που αντιμετώπισε τους Πειραιώτες στη Ρόδο.

Screenshot_4

Πολύ βελτιωμένος ακόμη και σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά την Ευρωλίγκα είναι ο φετινός Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στη SportDay ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο προπονητής του Κολοσσού πήρε μία γεύση από πρώτο χέρι για τους «ερυθρόλευκους» στο ματς της Κυριακής.

«Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Είναι πιο κοντά στα δεδομένα του σύγχρονου μπάσκετ, καθώς εκτός των άλλων είναι πιο αθλητική. Στο τέλος, βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, όσον αφορά την κατάκτηση τίτλων, τη στιγμή που σχετικά με την Ευρωλίγκα θα είναι κάτι παραπάνω από θαύμα να την κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά. Επιμένω, όμως, ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι», ανέφερε ο τεχνικός των Ροδιτών.

Ειδική αναφορά έκανε στον Ματ Λοτζέσκι. «Είναι εκπληκτικός σκόρερ. Έχει απίστευτη επαφή με το καλάθι. Δεν είναι τόσο στο να δημιουργήσει φάση όσο στο να εκτελέσει. Δεν είναι εντυπωσιακός, αλλά ο Ολυμπιακός έχει άλλους εντυπωσιακούς παίκτες. Ξέρει πολύ μπάσκετ, μπορεί να παίξει πικ εν ρολ, καταλαβαίνει τι γίνεται μέσα στο παρκέ. Χωρίς να γίνει ποτέ σούπερ σταρ, θα αφήσει το στίγμα του, διότι έχει σουτ και βλέπει γήπεδο. Και στο Βέλγιο έκανε αυτά που κάνει τώρα. Στον Ολυμπιακό βέβαια το έργο του είναι πολύ πιο εύκολο, καθώς έχει πολύ καλύτερους συμπαίκτες. Ο Λοτζέσκι είναι αυτό που λέμε value for money».

Στην Πρώτη Γραμμή Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Πηγή: sport-fm.gr