«Πλέον ο Ολυμπιακός παλεύει»

alexandris

Την άποψη ότι πλέον ο Ολυμπιακός παλεύει για τη νίκη στο Champions League σε οποιαδήποτε έδρα εξέφρασε ο Αλέκος Αλεξανδρής, μιλώντας στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Αλεξανδρής :

Για το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού στην έδρα της Παρί

«Το γκολ του Καβάνι είναι κάτι που δεν περιμένει ένας τερματοφύλακας. Μου αρέσει πλέον ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει να κλέψει τα παιχνίδια και δεν κλαίει τη μοίρα του μετά το τέλος των αγώνων. Πηγαίνει όπως κάθε μεγάλη ομάδα στο Champions League και παλεύει για το καλύτερο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Περιμέναμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο ματς, όμως η ομάδα έδειξε πως είχε καλή απόδοση μέσα στη Γαλλία. Από τη στιγμή που ήρθαν τα άλλα αποτελέσματα, πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του».

Για το αν δεν πήγε κάτι καλά για τους Πειραιώτες

«Αν ήταν κάποια άλλη ομάδα, ο Ολυμπιακός σίγουρα θα το είχε ανατρέψει. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως έπαιζε με μία καλή ομάδα, η οποία παρότι είχε λιγότερους παίκτες, ήταν επικίνδυνη στην επίθεση».

Για το αν μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο

«Θα μπορούσε να αποφύγει το γκολ στο τέλος της αναμέτρησης. Εφόσον δεν μπορούσε να το κερδίσει, καλό θα ήταν να μην το χάσει. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να παίξει καλύτερα άμυνα και θα να πάρει εκείνος το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, τον κορόιδεψε το παιχνίδι. Πίστευε ότι μπορεί να το χτυπήσει και το κάθε λάθος το πληρώνεις σε τέτοιου είδους αγώνες».

Για τον αγώνα με την Άντερλεχτ σε δύο εβδομάδες

«Κακά τα ψέματα, πρέπει πάση θυσία να κερδίσει. Πάλι, όμως, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. ΘΑ πρέπει πάλι να προσπαθήσει πολύ, όπως έχει κάνει στα φετινά παιχνίδια».

Για την απόδοση του Μήτρογλου

«Αν η Παρί συνέχιζε με 11 παίκτες θα είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, όπως αποδείχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά κλείστηκαν, αφού δεν μπορούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Δεν έκανε καλό στον Ολυμπιακό που η Παρί έμεινε με δέκα παίκτες»

Για τις επιλογές του Μίτσελ

«Πιστεύω πως η χρησιμοποίηση του Ντομίνγκες ή του Σαβιόλα θα ήταν περισσότερο καταλυτική στο παιχνίδι. Φαινόταν ότι θα έκανε ευκαιρίες, όμως του έλειπε η τελική πάσα».