Περπέρογλου: «Όλοι είχαμε κίνητρο»

perpe_monaxo

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους.

«Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε ένα ριμπάουντ, ένα σουτ. Έτσι, όμως, είναι το μπάσκετ. Είχαμε τη νίκη στο χέρι μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος πήγαμε να χάσουμε.

Ήταν ένα ματς ανοικτό με υψηλό σκορ και αυτό είναι που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Βέβαια αυτό που είναι καλός για τους φιλάθλους, είναι κακό για εμάς. Ήμασταν κακοί στην άμυνα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι γιατί έρχονται δύσκολα ματς»είπε αρχικά και συνέχισε: 
Όλοι είχαμε κίνητρο
«Λένε ότι δεν είχαμε κίνητρο, όμως συνέβη το αντίθετο. , λόγω των απουσιών αλλά και του ότι έχουμε βγει πρώτοι. Αλλάξαμε σχήματα στη διάρκεια του ματς και αυτό δεν βοήθησε στην επικοινωνία μας στην άμυνα, δεν βρήκαμε καλή χημεία και για αυτό δεχθήκαμε εύκολους πόντους».

Όσο για την δική του απόδοση, σχολίασε: «Έβαλα κάποια σουτ στην επίθεση. Έπαιξα σε κάποια θέση που δεν συνηθίζω λόγω της απουσίας του Πρίντεζη (στη θέση «4»). Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου. Όταν βάζεις τα πρώτα σουτ και ζεσταίνεσαι μετά είναι πιο εύκολα».