Περπέρογλου: «Δεν περιμέναμε τόση υποστήριξη»

perper

Ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια με την Πινιέιρος είχε την υποστήριξη των Ελλήνων της Βραζιλίας και ο Στράτος Περπέρογλου δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει ενώ αναφέρθηκε και στον Απόστολο Κέππα, ο οποίος συνηθίζει να ακολουθεί τους «ερυθρόλευκους» στα μεγάλα ραντεβού τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διεθνής φόργουορντ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Γεια σε όλους. Είμαι ο Στράτος Περπέρογλου του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα και φυσικά είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε ακόμα ένα τρόπαιο και αυτός ήταν ο  λόγος που ήρθαμε εδώ. Παίξαμε καλύτερα στον δεύτερο αγώνα με την Πινιέιρος κι επιστρέφουμε σπίτι αισθανόμενοι ωραία. Ήταν μια επιτυχημένη εβδομάδα για εμάς, αλλά η Ευρωλίγκα ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Παίξαμε δύο παιχνίδια σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και η βραζιλιάνικη φιλοξενία ήταν καλή. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετείχαμε στο Διηπειρωτικό Κύπελλο και είμαι ευτυχής που ύστερα από τόσα χρόνια ο θεσμός επέστρεψε. Ας ελπίσουμε να παίξουμε ξανά την επόμενη σεζόν, γιατί αυτό  θα σημαίνει πως θα έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Ήταν μια καλή εμπειρία για εμάς. Ήταν λίγο δύσκολο, εξαιτίας του μεγάλου ταξιδιού και της διαφορά ώρας, αλλά γενικά ήταν καλά για εμάς. Γνώριζα πως θα παίζαμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, είχαμε περισσότερες πληροφορίες για την αντίπαλό μας και  τελικά καταφέραμε να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα.

Ήταν όμορφα στην Βραζιλία, έχει διαφορετική κουλτούρα και είναι ένας διαφορετικός κόσμος για εμάς. Απολαύσαμε την παρουσία μας στην Βραζιλία και το πιο σημαντικό είναι ότι επιστρέφουμε με καλά αποτελέσματα. Τα καταφέραμε και πετάμε πίσω στο σπίτι χαρούμενοι.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που είδαμε τόσους φιλάθλους να μας υποστηρίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα, δεν περιμέναμε τόση υποστήριξη και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο μπροστά τους. Ένας φίλαθλος (σ.σ Aπόστολος Κέππας) ταξίδεψε μαζί μας από την Αθήνα, είναι τρελός και  ακολουθεί την ομάδα παντού! Αγαπάει τον Ολυμπιακό. Επίσης, είναι σπουδαίο που είδαμε τόσους Έλληνες φίλαθλους μακριά από την πατρίδα μας. Έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι τουλάχιστον για λίγες ημέρες. Ήταν σπουδαίο που τους είδαμε να μας υποστηρίζουν και τους ευχαριστούμε πολύ.

Όπως είπα, τώρα είναι καιρός να συγκεντρωθούμε στην ελληνική λίγκα κια φυσικά στην Ευρωλίγκα. Η δουλειά μας έγινε, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας και ανυπομονούμε».