Πάνοπλος στο ντέρμπι

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη κι έτσι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με όλα τα όπλα του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

«Πονοκέφαλοι» τέλος για τον Μίτσελ, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (10/04) είχε ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών. Τόσο ο Γιάννης Μανιάτης όσο κι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκαν κανονικά, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση κι ο Ντρίσα Ντιακιτέ ο οποίος ξεπέρασε κι αυτός το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μην έχουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει Παναθηναϊκού.

Η προετοιμασία για το μεγάλο ματς της Κυριακής περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας την Τετάρτη, ενώ ο Μίτσελ έδωσε αρκετή έμφαση και στην τακτική, με το πρόγραμμα να τελειώνει με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό. Οι Πειραιώτες θα βρεθούν εκ νέου το πρωί της Πέμπτης (11/04, 10:30) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έτσι ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι.