Ο Φέισα …. φέρνει Τραορέ!

FC Sao Paulo v AC Milan - Audi Cup 2013 3rd

Ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι ήδη στην Πορτογαλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπενφίκα, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Μπακαγέ Τραορέ της Μίλαν!

Στη Λισαβόνα βρίσκεται, όπως αναφέρει και σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος, ο Λιούμπομιρ Φέισα και μάλιστα αναμένεται πριν το τέλος της ημέρας να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρει η Μπενφίκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα πάρει από την πορτογαλική ομάδα 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Σέρβος μέσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «αετούς».

Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» κινούν όπως φαίνεται, ήδη, τις διαδικασίες για την εύρεση αντικαταστάτη. Σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta, ο εκπρόσωπος του Μπακαγιέ Τραορέ έχει ήδη πάει στα γραφεία της Μίλαν προκειμένου να μεταφέρει στον Αντριάνο Γκαλιάνι την πρόταση που έχει καταθέσει για τον παίκτη ο Ολυμπιακός. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τραορέ ήταν ένα βήμα από τη Τζένοα ως αργά χθες το βράδυ, με τους ιθύνοντες της ομάδας της Γένοβα να έχουν προχωρημένες επαφές με τον σύλλογο του Μιλάνου. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι Πειραιώτες έχουν μπει… σφήνα στην υπόθεση και είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρουν τον παίκτη.

Πηγή:Onsports.gr