Ο Ολυμπιακός εύκολα 13-5 τον Πανιώνιο

polo1

Μεσημεριανό.. περίπατο στη Νέα Σμύρνη πραγματοποίησε την Κυριακή η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 13-5 τον Πανιώνιο στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης σ’ αγώνα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 και έτσι παρέμειναν αήττητοι και πρώτοι με 9 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός που προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ στο Champions League έπαιξε κατά διαστήματα καλό πόλο και στα θετικά της αναμέτρησης η επιστροφή του Γιάννη Φουντούλη ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και την Δευτέρα (15:00)  θ’ ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για την Κροατία. Ο Θόδωρος Βλάχος έχει επιλέξει τους εξής παίκτες για τον αγώνα με την Γιουγκ: Δεληγιάννης, Γαλανίδης, Σχίζας, Ποντικέας, Δελακάς, Βλαχόπουλος, Μάλιαρακ, Καπότσης, Ντόσκας, Φουντούλης, Γούνας, Μουρίκης, Κολόμβος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος μιλώντας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο αλλά και εκείνο με τη Γιουγκ σημείωσε: “Από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κρατάμε τη νίκη και τους βαθμούς. Αυτό ήταν και το ζητούμενο. Το μυαλό μας είναι στην πρεμιέρα με τη Γιουγκ. Είμαι ευχαριστημένος γενικά αλλά θα  μπορούσαμε να έχουμε παίξει και καλύτερα. Το παιχνίδι που ακολουθεί έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά εμείς πάμε για να πάρουμε κάτι θετικό στην Κροατία. Η Γιουγκ ότι και να γίνει είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη και μέσα στην έδρα της θέλει προσοχή. Δεν επιτρέπονται νεκρά διαστήματα σ’ αυτό τα ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος”.

Τα οχτάλεπτα: 1-4, 0-3, 1-4, 3-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν. 2, Κοκκάλας, Ζώρζος, Θωμάκος 2, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Βυθούλκας, Δερμιτζάκης, Βέκος, Μανώλης 1, Καρακατσάνης, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Κούφαλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 2, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 2, Πρέκας, Ποντικέας 2, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Σχίζας, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος, Τσαχειλίδης.

Πηγή:olympiacos.org