«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Σικαμπάλα»

 

Πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Ζάμαλεκ για τον Σικαμπάλα φέρεται να έχει καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο μάνατζερ του παίκτη στον Τύπο του εξωτερικού.

Ο Σαμίρ Αμπντέλ Ταγουάμπ μίλησε στην αραβική έκδοση του CNN επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον μεσοεπιθετικό της Ζάμαλεκ, αναφέροντας παράλληλα πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της ομάδας της Αιγύπτου και πριν από δύο χρόνια.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Μαχμούντ Αμπντέλ Ρακέζ Φαντλάλα, όπως είναι το πλήρες όνομα του Σικαμπάλα, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει την πρότασή του για τον παίκτη και η Ζάμαλεκ είναι θετική για την παραχώρηση του παίκτη.

«Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Ζάμαλεκ για τον Σικαμπάλα και επανεκκίνησε τις διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από δύο χρονιά. Ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει, καθώς η ομάδα αναμένεται να κάνει δεκτή την πρόταση», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Η ελληνική ομάδα κατέθεσε πρόταση 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Σικαμπάλα και στον ποδοσφαιριστή προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ».

Ακόμα, στο συγκεκριμένο άρθρο, αναφέρεται η πρόθεση της διοίκησης να πωλήσει τον παίκτη, μια και δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της ομάδας, κάτι που έχει φανεί και από τον φετινό δανεισμό του στην Αλ Ουάσλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.