Ο Βάις,και η γκολάρα με Παρί (vid)

osfp6

 

Το μυστικό του εξαιρετικού γκολ με την Παρί (1-4) αποκάλυψε σε δηλώσεις σε μέσα της πατρίδας του ο Σλοβάκος άσος του Ολυμπιακού, Βλαντιμίρ Βάις, ο οποίος, ταυτόχρονα, μίλησε και για τα προσεχή ματς στo Champions League.

«Ο προπονητής μου είπε να μπαίνω στο κουτί όσο περισσότερο γίνεται, αυτή ήταν η συμβουλή του και προσπάθησα να βγάλω και στο γήπεδο αυτό που τόνιζε», ήταν η αποκάλυψη του Βάις στους συμπατριώτες του.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, πήρα τη μπάλα έξω από την περιοχή, την πέρασα κάτω από τα πόδια ενός αμυντικού, μετά έκανα μια καλή κίνηση και σούταρα», συμπλήρωσε ο Σλοβάκος άσος και κατέληξε σε ό,τι αφορά στο γκολ και στο που το αφιέρωσε: «Ημουν πολύ χαρούμενος, έτρεξα αμέσως προς τις εξέδρες και το αφιέρωσα στην αρραβωνιαστικιά μου. Ήταν το πρώτο γκολ μου στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε».

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο Βάις απάντησε και στην ερώτηση περί της επόμενης μέρας των «ερυθρόλευκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της; Ευρώπης. «Ας ελπίσουμε πως τα επόμενα δύο παιχνίδια θα πάρουμε βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε στις Βρυξέλλες και δεν θα θέλουμε να χάσουμε στην έδρα της Μπενφίκα», υπογράμμισε, λοιπόν, ο Σλοβάκος, ο οποίος, καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Παρί.

«Παίξαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερό, θα μπορούσαμε να κερδίζαμε 3-1, στο β’ ημίχρονο μπήκε στο ματς ο Λαβέτσι, έδωσε νέα ώθηση στην Παρί, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίζουν πιο γρήγορα από μας και μεις αρχίσαμε να κουραζόμαστε», είπε και κατέληξε: «Δεχθήκαμε τρία γκολ, όλα από κόρνερ και αυτό είναι κρίμα».

Η γκολάρα του Βάις