Ομάδα Στα Μέτρα Μας Η Ρουμανία!!!

Τι δήλωσαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Δημήτρης Σαλπιγγίδης για την κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας στο μπαράζ του Μουντιάλ 2014 με αντίπαλο την Ρουμανία.

Tzavellas_ethniki

Η Εθνική μας ομάδα για να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας το προσεχές καλοκαίρι θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρουμανίας σε διπλό αγώνα.

Γιώργος Τζαβέλλας  και Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχολίασαν την κλήρωση της Εθνικής, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει προσοχή από όλους προκειμένου να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η Ελλάδα να είναι το καλοκαίρι στην Βραζιλία.

Τζαβέλλας: “Να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία μας”

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε για την κλήρωση της Εθνικής μας με την Ρουμανία: “Την κλήρωση εμείς θα την κάνουμε εύκολη ή δύσκολη. Η Ρουμανία είναι στα μέτρα μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία μας και στους δύο αγώνες.

Θα προτιμούσα να είναι το πρώτο ματς εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

19677-salp

 

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είπε: “Νομίζω αποφύγαμε τις δυνατές ομάδες και κληρωθήκαμε με μια από τις δύο που θέλαμε. Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 50-50.

Δεν παίζει ρόλο που είναι το πρώτο μας, αν είναι εντός ή εκτός. Θα πρέπει να είμαστε 180 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας“.

Και πρόσθεσε για το αν θα πετύχει γκολ όπως στο μπαράζ με την Ουκρανία για το Μουντιάλ του 2010: “Ούτε το σκέφτομαι, ούτε με ενδιαφέρει να πετύχω εγώ το γκολ. Σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ για μένα θα είναι ότι καλύτερο“.

 

Πηγή: sport24.gr