Λουτσιάνο: «Μακάρι το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ να ήταν ντέρμπι τίτλου»

889

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, προπονητής του Αιγάλεω, που πέρασε ως παίκτης τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο κι από τον Ολυμπιακό, μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι των δύο ομάδων, αλλά και για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά για τον «Δικέφαλο».

«Θα ήθελα να είναι ένα παιχνίδι που θα έκρινε τον τίτλο. Ομως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, μια κι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πρωτάθλημα. Πάντως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για να το κερδίσει», επισήμανε αρχικά ο Λουτσιάνο και συμπλήρωσε:

«Ο Ολυμπιακός δεν θα χαρίσει το ματς, θα παίξει με έναν αντίπαλο από που συμπεριλαμβάνεται μέσα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλει περισσότερο βαθμολογικά το παιχνίδι. Θα έχει μια ευκαιρία να δείξει τον πραγματικό ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, να κερδίσει και να έχει ελπίδες για τα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ».

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος, νυν προπονητής τού Αιγάλεω, επισήμανε: «Η θέληση κάθε ομάδας να πετύχει τους στόχους της θα κρίνει ποια θα πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ και θα παίξει στα προκριματικά τού Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ έχει στον πάγκο του τον καλύτερο προπονητή της Ελλάδας κι αν είναι σταθερός ως ομάδα μπορεί να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ. Επίσης διαθέτει κι έναν σοβαρό επιχειρηματία, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε αρκετά τον Ιανουάριο με τις μεταγραφές που έκανε».

Σε ερώτηση για την αποχώρηση τού Πάμπλο Γκαρσία και το πώς επήλθε αυτή, σχολίασε: «Δε βοήθησε καθόλου φέτος τον ΠΑΟΚ. Οπως ο Πάμπλο, πέρασαν κι άλλοι πολύ καλοί παίκτες από την ομάδα κι όταν έφυγαν, άλλοι ποδοσφαιριστές κάλυψαν το κενό. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να επιμένει σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν κάνει στον προπονητή».

πηγή: Αθλητικό Μετρόπολις