Οι Φανέλες Πίσω! (photo,video)

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Ζβέζντας μετά το τέλος της μαραθώνιας συνεδρίασης του Δ.Σ. Λάθος σας, είπε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου στους οργανωμένους, τι ανταπάντησαν οι Ντέλιγιε. Από το Βελιγράδι, Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το redvoice.gr. 

dzaja131178020130923221508

 

Μαραθώνια η χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα καθώς καλούνταν να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα των τελευταίων δέκα ημερών στο αν συνεχίζει να πορεύεται με προπονητή τον Σλάβισα Στογιάνοβιτς και τελικά που πάει η ομάδα και ποιοι είναι οι στόχοι της. Ο πρόεδρος του Συλλόγου (Dragan Džajić) Ντράγκαν Τζάιτς,  δήλωσε πως ο προπονητής παραμένει μέχρι νεωτέρας, σε ένα τόσο μακρύ πρωτάθλημα είναι φυσικό να υπάρχουν διακυμάνσεις, ότι αυτός προσωπικά αλλά κι όλο το Δ.Σ. δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση και τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών κυρίως της προηγούμενης που το Μαρακάνα γιόρταζε την πεντηκοστή του επέτειο. Τον εμπιστευόμαστε όμως και του δίνουμε την ευκαιρία να αλλάξει την εις βάρους του αρνητική κατάσταση και δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο μας που δεν είναι άλλος εκτός της επιστροφής του Ερυθρού Αστέρα στην φυσική του θέση, του πρωταθλητή και την κατάκτηση του κυπέλλου Σερβίας. Δέκα τέσσερις μεταγραφές έγιναν φέτος το καλοκαίρι έχει το υλικό και ο ίδιος την ικανότητα.

zvezda131183020130923223420

 

Σήμερα το πρωί προέβη σε δηλώσεις κι ο αντιπρόεδρος της Σέρβικης ΠΑΕ (Nebojša Čović) Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος είπε πως σε συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους τους μετέφερε τον προβληματισμό του για την συμπεριφορά τους μετά το τέλος της αναμέτρησης Βόζντοβατς-Ερυθρού Αστέρα και την απαίτηση τους να τους παραδώσουν οι παίκτες τις φανέλες τους. Λάθος σας αυτό που κάνατε, όλοι είναι απογοητευμένοι με τα τελευταία δύο αποτελέσματα, συνέστησε ψυχραιμία και να έχουν εμπιστοσύνη στη διοίκηση.

Οι Ντέλιγιε σε ένδειξη καλής θελήσεως επέστρεψαν τις φανέλες που είχαν πάρει, συνέστησαν όμως την προσοχή όλων, διοίκησης και ομάδας καθώς όπως είπαν δεν προτίθενται να δεχτούν συνέχεια σε αυτή τη κατάσταση. Χαρακτηριστικά διεμήνυσαν προς τους παίκτες πως καλά θα κάνουν να κοιταχτούν στους καθρέφτες τους και να αναρωτηθούν αν είναι σε θέση να φορούν την πολύ βαριά φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και αναλόγως να πράξουν, είτε δίνοντας και την ψυχή τους για την ομάδα είτε να επιλέξουν το δρόμο της φυγής από αυτήν.

 

CRVENA_ZVEZDA-IBV_ICELAND_18

 

photo: beta

 

Παρακάτω το βίντεο της στιγμής που οι οργανωμένοι απαιτούν από τους παίκτες να τους παραδώσουν τις φανέλες τους.