«Ξεμούδιασμα» με την ομάδα Νέων

img_4419

Αντί για προπόνηση, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» παίζοντας φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα Νέων. Επικράτησαν, μάλιστα, με σκορ 3-0.

Ο κ. Μίτσελ είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» επίσης ορισμένα πράγματα επί χόρτου, ενώ και οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να «βρεθούν» ακόμη περισσότερο σε συνθήκες παιχνιδιού και όχι διτέρματος. Ο Παπάζογλου έκανε το 1-0 για την πρώτη ομάδα, με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντε Βινσέντι. Ο Λυκογιάννης ήταν εκείνος ο οποίος με σουτ, από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, έκανε το 2-0 για την πρώτη ομάδα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μιγκέλ Τόρες, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Ντε Βινσέντι, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Σαβιόλα. Αγωνίστηκαν και οι Μέγιερι, Λυκογιάννης Κοντρέρας, Ολαϊτάν, Κάμπελ, Διαμαντάκος, Μανωλάς.

Για την ομάδα Νέων του συλλόγου μας έπαιξαν οι Στρέντζος, Γκούτσιος, Βούρος, Βλάχος, Σωτηράκος, Ναζιακόπουλος, Γιάνκοβιτς, Παπασάββας, Βέργος, Σιώπης, Πασαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ρουγκάλας, Κάταϊ, Βολωνάκης, Ιγνατίδης, Μαργαρίτης, Βατουσιάδης, Σάλιακας.

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους επέστρεψαν στο Ρέντη. Οι περισσότεροι από εκείνους έκαναν αποθεραπεία, ενώ ορισμένοι αγωνίστηκαν κανονικά στο προπονητικό φιλικό με την ομάδα Νέων.

Πηγή:olympiacos.org