Νικολάκης και επίσημα

ÊÅÑÁÔÅÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Ο Γιάννης Νικολάκης είναι και επίσημα τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, κ. Γιάννη Νικολάκη ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών.


Ο τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την ομάδα βόλεϊ γυναικών το 2011 στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος και είναι ο πρώτος Ελληνας προπονητής βόλεϊ που εργάστηκε στο εξωτερικό καθώς την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μπελιτσέρι (Αζερμπαϊτσάν), δήλωσε στοwww.olympiacos.org:

«Αισθάνομαι χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον και βρίσκω την ομάδα πρωταθλήτρια και νταμπλούχο. Αυτό οφείλεται στην καλή δουλειά του προκάτοχού μου, Τέλη Σωτήρχου και στόχος μας είναι με πολλή δουλειά και όρεξη απ’ όλους, να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ώστε να επιστρέψω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού.

Τέλος, νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω κάτι, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, το 2011, είχα προβεί σε μία ευχαριστήρια δήλωση για όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας, εξαιτίας των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε γενικότερα ο σύλλογος.

Μεταξύ αυτών είχα αναφέρει και τον πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Συγγελίδη μετά, όμως, από σχετική παρότρυνση που είχα δεχθεί από μέλος του τότε Δ.Σ. του συλλόγου».