Μπορούν να πετύχουν Παπαπέτρου-Αγραβάνης

11909781t6

Ο Κώστας Μίσσας μιλώντας στο «ΑΡΤ» είπε ότι οι Παπαπέτρου και Αγραβάνης έχουν το ταλέντο για να καταξιωθούν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δηλώσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Ο Παπαπέτρου έχει τα φόντα να παίξει στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης από πλευράς ταλέντου, αλλά και συγκέντρωσης και σοβαρότητας. Τα τελειώματά του είναι πάρα πολύ καλά, αλλά πρέπει να βελτιωθεί στην έκρηξη. Στο σουτ δεν έχει πρόβλημα, εκτελεί πάνω από το κεφάλι»

«Τον Αγραβάνη τον βοήθησε πολύ ο Πανιώνιος. Ήταν τυχερός που πήγε εκεί. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άδειασε θέση στην ομάδα για να του δώσει ευκαιρίες να παίξει. Πρέπει να βελτιωθεί στην εκτέλεση του σουτ και στο ένας εναντίον ενός. Είναι θέμα τεχνικής περισσότερο, παρά ταχύτητας, γιατί την ταχύτητα την έχει»

«Και τα δύο αυτά παιδιά θα πρέπει να έχουν συμμετοχή στην άμυνα και να πηγαίνουν στα ριμπάουντ. Αυτός είναι ο τρόπος για ένα νέο παιδί για να κάνει την εισαγωγή του σε μία νέα ομάδα. Έτσι δεν θα είναι επιζήμια για την ομάδα τους η παρουσία τους στη μια πλευρά του παρκέ και θα μπορούν να βοηθήσουν στην επίθεση».