«Μπορεί να αφήσει εποχή ο Σέποβιτς»

marko(1)

Ο Μάρκο Σέποβιτς αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή περίοδο και όλοι οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να «φορτώνει» με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Ο μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού, Νίκολα Ντάμιανιτς, αναφέρθηκε στις ικανότητες του πρώην παίκτη της Παρτιζάν και επισήμανε πως μπορεί να αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά τη μακρά του αποχή από τα γήπεδα, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά: «Ο Σέποβιτς ήταν, τουλάχιστον, για τρία χρόνια στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Αρχικά, η προσφορά της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ πιο μεγάλη από αυτή που συμφωνήθηκε φέτος.

Μετά ο Μάρκο, όμως, είχε τραυματισμό και απείχε για καιρό από τα γήπεδα. Πιστεύω, όμως, ότι τώρα είναι πολύ καλά και πως και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες από τη μεταγραφή.

Ο Μάρκο ήρθε σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπου μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο και να πετύχει πολλά. Ο Σέποβιτς έχει τη δυνατότητα να αφήσει εποχή στον ελληνικό σύλλογο.

Και κάτι άλλο: Ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι την αφοσίωσή του σε σπουδαίους Σέρβους παίκτες, όπως ήταν παλιά με τους Ιβιτς, Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς και Πάντελιτς».

Πηγή:sport-fm.gr