Μπονγκ: «Το πιο σημαντικό Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι»

ÌÐÏÍÃÊ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÑÉ ÓÅÍ ÆÅÑÌÅÍ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) BONG OLYMPIAKOS - PARIS SAINT GERMAIN (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ την Τετάρτη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και ο Γκαετάν Μπονγκ το χαρακτηρίζει ως το πιο σημαντικό παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και τόνισε ότι εάν οι Πειραιώτες θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε θα πρέπει να κερδίσουνε μέσα στο Βέλγιο.

«Θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που πρέπει να δώσουμε για την ευρωπαϊκή μας καμπάνια, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Δυστυχώς ξεκινήσαμε με ήττα στο γήπεδο μας, παρά την καλή προσπάθεια που κάναμε», είπε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Πρέπει να πάμε στο Βέλγιο και να αντιμετωπίσουμε την Άντερλεχτ και να προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε, εάν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση στον όμιλο μας».

Για την Άντερλεχτ, τόνισε: «Χρειάζεται σεβασμό και προσοχή, όπως και όλοι μας οι αντίπαλοι. Ο Ολυμπιακός την είχε αντιμετωπίσει το καλοκαίρι σε φιλικό ματς. Βέβαια πρέπει να σκεφτόμαστε ως όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας, μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Εκεί τα πράγματα πάντα είναι δύσκολα. Νομίζω ότι δεν έχουμε τη δυνατ΄τητα να μην κυνηγήσουμε τη νίκη σε αυτό το ματς. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται ο αντίπαλος μας πρέπει να πάμε εκεί έχοντας ως στόχο να μην χάσουμε, αλλά να νικήσουμε».

Πηγή:sentragoal.gr