Μπονγκ: “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο”

bong(2)

Ο Γκαετάν Μπονγκ χαρακτήρισε την Ξάνθη “καλή ομάδα” και τόνισε πως όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θέλουν να κερδίζουν τον καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαετάν Μπονγκ:

Προερχόμαστε από δύο εβδομάδες γεμάτες παιχνίδια με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών μας. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο τους ποδοσφαιριστές που είναι διεθνείς, αλλά και εκείνους που δεν είναι. Γυμνάζονται καθημερινά χωρίς να είναι η ομάδα σε πλήρη σύνθεση και αυτό παίζει ρόλο.

Για εμάς, από την άλλη, υπάρχει κόπωση. Και ξέρω πως ο επόμενος αντίπαλός μας, η Ξάνθη, είναι μία ομάδα καλή, η οποία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μας δυσκολέψει. Όλοι μας οι αντίπαλοι αυτό κάνουν. Θέλουν να κερδίσουν τον καλύτερο. Και ο καλύτερος είναι ο Ολυμπιακός. Δεν θα πρέπει να ξεγελιέται κανείς, όμως. Κάθε τι που κερδίζουμε, το κερδίζουμε με πολύ μεγάλο αγώνα και μεγάλη προσπάθεια.

Αυτό θα κάνουμε και κόντρα στην Ξάνθη. Θα πάμε δυνατά, να κερδίσουμε το ματς και να πάμε μετά πιο ήρεμοι στο παιχνίδι με την Παρί, το οποίο και εμείς, αλλά και οι φίλαθλοί μας, περιμένουμε πως και πως. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και για αυτό θέλουμε ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας και στα δύο παιχνίδια, του Σαββάτου και της Τρίτης, και να μας δώσει όλη τη βοήθεια που μας δίνει πάντα!“.