Μπαρτζώκας: «Όλοι οι παίκτες πρέπει να… κερδίζουν το χρόνο τους»

bartzokas (1)

O Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως όλοι οι παίκτες του πρέπει να… κερδίζουν τη θέση τους στο παρκέ.

«Το βασικότερο χαρακτηριστικό είναι ότι το παιχνίδι έγινε χωρίς κόσμο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε καμία μέρα. Είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο και να νικήσουμε φυσικά τον αντίπαλο μας που προέρχεται από δύο καλές εμφανίσεις. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι χτύπησε ο Παπαπέτρου και δεν είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν υπάρχουν πολλά σχόλια για το παιχνίδι. Κι εγώ είμαι θιασώτης του επαρχιακού μπάσκετ, ελπίζω ο Ίκαρος να τα πάει καλά στην Χαλκίδα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ερωτηθείς για το αν ο Δημήτρης Κατσίβελης είναι «πίσω» σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα, σχολίασε:«Δεν μπορεί να έχει τον ίδιο ρυθμό με τους άλλους, είναι αυστηρό να τον κρίνουμε με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού δεν έπαιξε στα προηγούμενα ματς. το στοιχείο θα υπάρχει όλη την χρονιά στον Ολυμπιακό, κάποιοι θα έχουν καλύτερο ρυθμό.
Δεν νομίζω ότι ο Κατσίβελης είναι πιο πίσω, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα μας και θα έχουν χρόνο συμμετοχής. Απλά πρέπει να τον κερδίζουν μέσω της προπόνησης. Αν εξαιρέσουμε δύο-τρεις όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κερδίζουν τον χρόνο τους μέσα από την δουλειά στην προπόνηση».

Από την πλευρά των παικτών ο Σέντρικ Σίμονς, ανέφερε: «Ο κόουτς μας είπε πριν τον αγώνα ότι πρέπει να έχουμε προσωπικό κίνητρο. Λειτούργησαν τα λόγια του και πήραμε μια άνετη νίκη. Ήταν καλό ματς για μας, ώστε να δουλέψουμε στην άμυνα μας. Έτσι κι αλλιώς έχουμε καλούς επιθετικούς παίκτες. Παίξαμε καλή “χετζ άουτ” άμυνα στις θέσεις «4» και «5» είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και πλέον πρέπει να προχωρήσουμε για τον επόμενο αντίπαλο μας».