Μπαρτζώκας: “Μην μας κρίνετε αυστηρά”

bartzokas1

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κράτησε χαμηλούς τους τόνους παρά τη νίκη της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός περιμένει τον Έισι Λο για να αρχίσει να ρολάρει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι τα επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού, τόνισαν την ομάδα του, ωστόσο κατάφερε να ανταπεξέλθει στο β’ ημίχρονο.

“Καλησπέρα σας! Κατ’ αρχάς νομίζω και τη διεξαγωγή και την έκβαση του σημερινού (14/10) αγώνα επισκιάζει ο θάνατος του Φίλιππου Συρίγου. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ γνωρίζουμε πως είναι μεγάλη απώλεια, για εμένα προσωπικά πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία σαράντα χρόνια”, σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

“Ήταν ένα τυπικό ματς, κανείς δεν περίμενε να έχει ποιότητα και συνεργασίες. Θύμισε έναν αγώνα που έγινε πολλά χρόνια πίσω, στο Σπόρτιγκ, με αντίστοιχο σκορ. Ζητώ την κατανόησή σας, οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, έχουν τραυματίες, έπαιξε ρόλο και η εικόνα του άδειου γηπέδου. Μην μας κρίνετε αυστηρά. Εμείς είχαμε καλό απόγευμα ως προς την έκβαση, κερδίσαμε, αλλά είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Να γυρίσει και ο Λο και να δούμε, στη συνέχεια, παιχνίδι το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό, καλή χρονιά σε όλους”.

Σε ερώτηση για τα πολλά ριμπάουντ: “Στη μεγάλη αστοχία οφείλεται, υπήρχαν πολλές διεκδικούμενες μπάλες επειδή ήταν πολλά τα άστοχα σουτ. Εμείς είχαμε τεράστιο πρόβλημα στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός πήρε έντεκα επιθετικά. Όταν ελέγξαμε αυτόν τον τομέα εξελίχθηκε ο αγώνας όπως εξελίχθηκε”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχολίασε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και πάλι σε τέτοιους αγώνες. Με τόσο καλή άμυνα, όταν δέχεσαι 45 πόντους μέσα στην έδρα δεν γίνεται να χάσεις. Στην επίθεση ήμασταν νευρικοί και άστοχοι. Δεν είμαστε έτοιμοι ούτε εμείς ούτε ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για σημαντική νίκη, αυτήν κρατάμε σήμερα (14/10). Κοιτάμε, τώρα, το επόμενο παιχνίδι μας με τη Μάλαγα”.

Πηγή:sport24.gr