Μπαρτζώκας: “Κοιτάμε Παρακάτω Την Σιένα”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ανάγκη του να ξεχάσουν οι παίκτες του το ματς με τον Κολοσσό σήμερα και να αφοσιωθούν στη Σιένα και ο Βασίλης Φραγκιάς στον Σίμπσον, εξηγώντας πως “ήταν το κέρδος μας, σήμερα”. 

thumbnail1

Μετά το επί μέρους 7-30 που “έτρεξε” ο Ολυμπιακός από τα μέσα της πρώτης περιόδου, έως το 12.46” (23-41), έγινε ξεκάθαρο ποιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του ματς, στη Ρόδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε ότι “το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα πολύ ωραίο επιθετικό παιχνίδι κι από τις δυο ομάδες με μεγάλο σκορ. Εμείς φυσικά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την άμυνα μας. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά 20 πόντων και στη συνέχεια ατόνησε το παιχνίδι, θέλοντας να μοιράσουμε και το χρόνο συμμετοχής. Ο Κολοσσός είχε σε καλή μέρα τους δυο ξένους του και με βάση αυτούς πιστεύω ότι θα δουλέψει για τη συνέχεια”. Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, είπε πως “εύχομαι στον κόουτς και στον Κολοσσό ότι καλύτερο. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Σιένα“.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ομολόγησε ότι “σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας αν εξαιρέσουμε τις αρχές του πρώτου δεκαλέπτου που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Στη συνέχεια το διορθώσαμε και νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά” και συμφώνησε με τον προπονητή του, ως προς το “έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε για το παιχνίδι με τη Σιένα”.

“Όταν πάτησε γκάζι ο Ολυμπιακός, δεν γινόταν να ακολουθήσουμε”

Ο κόουτς του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς είχε επισημάνει και παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι τέτοια ματς είναι σαν προπόνηση. Για αυτό και μετά το τέλος, αναγνώρισε πως “για μας το κέρδος σήμερα ήταν ότι ο Σίμπσον άρχισε να βρίσκει τον εαυτό του και δικαιολογεί τον λόγο που τον φέραμε στην ομάδα. Αυτό θα μείνει από το σημερινό παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός όταν πάτησε το γκάζι δεν γινόταν να ακολουθήσουμε. Το άλλο στοιχείο που μένει από το παιχνίδι είναι το θέαμα που ευχαριστήθηκε ο κόσμος”.

Ο Μπαμπαλέ Όσμπι επίσης χαρακτήρισε αυτό το παιχνίδι, ως τεστ:“Ξεκινήσαμε καλά στο σημερινό παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια κάναμε κάποια εύκολα λάθη και άνοιξε το παιχνίδι, κάτι που είναι σαφώς υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτό το ματς ήταν για μας ένα καλό τεστ για να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε και να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι”.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: sport24.gr