Μπάτζετ με στόχο τους “16” του Champions League

Αποφασισμένος να ενισχυθεί σημαντικά είναι ο Ολυμπιακός με στόχο εκτός από τους εγχώριους τίτλους, τους “16” του Champions League. Ήρθε ο Μίτσελ και μπαίνει στην τελική ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός

 michellllΑποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά τον Ολυμπιακό τη νέα περίοδο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς στόχος εκτός από τους εγχώριους τίτλους είναι και η είσοδος στους “16” του Champions League.

Αυτό είναι και το συμπέρασμα που βγήκε από τη συνάντηση του Μίτσελ με τον Γιάννη Βρέντζο, όπου ως στόχος της νέας χρονιάς οριοθετήθηκε  και η συμμετοχή στην δεύτερη φάση της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης.

Το μπάτζετ ήταν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ και των Μίτσελ, Λορένθο και Βρέντζου στην συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5). Όσα ζήτησε ο προπονητής εγκρίθηκαν από την διοίκηση.

Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε στην Αθήνα και στην συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος εκτός τα μεταγραφικά θέματα, ένα ακόμη δείγμα πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ενισχυθεί άμεσα και ο Μίτσελ να έχει τους παίκτες που επιθυμεί στην διάθεσή του, ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Το μεταγραφικό πλάνο αναμένεται να συζητηθεί και το βράδυ της Τετάρτης (29/5), καθώς ο Μίτσελ θα γευματίσει με τη διοίκηση, ενώ δεν αποκλείεται στην παρέα να βρεθεί και ο ίδιος ο Β.Μαρινάκης

 

Πηγή: Sport24.gr