Μοδέστο: “Mπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο Παρίσι”

modesto

Ο Φρανσουά Μοδέστο θα παρακολουθήσει ζωντανά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν στο “Παρκ ντε Πρενς”. “Ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά μου”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κορσικανός άσος.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Παρακολουθώ τους αγώνες του Ολυμπιακού. Είναι η ομάδα μου. Πλέον περνάω καλά και στην Μπαστιά, αφού παίζω ποδόσφαιρο, κάτι που επιθυμούσα. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι στην καρδιά μου. Την Τετάρτη θα είμαι στο γήπεδο.

Η ομάδα τα έχει πάει περίφημα φέτος και μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ίσως η Παρί παίξει με αλλαγές. Το θέμα είναι να παίξει ο Ολυμπιακός όπως στα προηγούμενα παιχνίδια του. Έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι, αλλά ήταν αναγκαίες ύστερα από τρία χρόνια που ήταν λίγο-πολύ, η ίδια ομάδα“, ήταν τα όσα υποστήριξε ο Μοδέστο μιλώντας στην “Real News”, αποκαλύπτοντας πως το βράδυ της Τετάρτης (27/11) θα βρίσκεται στις εξέδρες του “Παρκ ντε Πρενς”.

Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο γκολκίπερ Λαντρό της Μπαστιά, τονίζοντας πω η Παρί ΣΖ είναι μια ομάδα με εξαιρετικές μονάδες αλλά όχι ανίκητη: “Παρακολούθησα όλο το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Παρί ΣΖ στον Πειραιά και στιγμιότυπα των άλλων αγώνων του. Με εξέπληξε ο Ολυμπιακός τόσο σε αυτό το ματς, όσο και γενικότερα στην διοργάνωση. Τα έχει πάει περίφημα και είναι πολύ κοντά στο να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ξέρουμε ότι η Παρί θέλει τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και να τελειώνει. Όμως, μιλάμε για μια ομάδα που πολλές φορές δεν παίζει με την σοβαρότητα που απαιτείται. Έχουν σπουδαίους παίκτες, όχι όμως και σπουδαίο σύνολο.

Δεν είναι Ρεάλ η Παρί, ούτε Μπάγερν Μονάχου. Είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες αλλά όχι ανίκητη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αν είναι συγκεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Αν είναι σφιχτός πίσω και έχει κοντά τις γραμμές του. Δεν πρέπει να τους δώσει καθόλου χώρο και κυρίως να μην επιτρέψει να πάει η μπάλα εύκολα στον Ιμπραχίμοβιτς και τον Καβάνι“.