Με το δεξί στο Europa League ο ΠΑΟΚ! 3 βαθμοί για την Ελλάδα!

Επικράτησε 2-1 της Σαχτέρ Καραγκαντί – Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50′, αλλά με δύο γκολ στο 75′ και στην εκπνοή του αγώνα τα κατάφερε

Ο ΠΑΟΚ, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του Βούκιτς, γλίτωσε το «κάζο» και επικράτησε 2-1 της Σαχτέρ Καρανταγί, μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις του για το Europa League.

O Τσάνας, με αμφισβητούμενο πέναλτι, άνοιξε το σκορ για τους Καζάκους, οι οποίοι κλείστηκαν περίμεναν και τελικώς το πλήρωσαν. Δύο στημένες φάσεις από τον ΠΑΟΚ, η αρχή με τον Αθανασιάδη και στη συνέχεια η κεφαλιά του Βούκιτς χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στην Ολλανδία, με αντίπαλο την Άλκμααρ, η δεύτερη αγωνιστική.

Νωθρός, σπάταλος, φλύαρος και «παγωμένος», όπως οι εξέδρες της άδειας Τούμπας εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Στέφενς, είχε την υπεροχή, είχε την κατοχή της μπάλας, πράγμα όχι και δύσκολο μπροστά από τους… αμυντικούς Καζάκους και το μόνο που προσπαθούσε ήταν να κάνει επιθέσεις από τα άκρα. Σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε, πάτησε την αντίπαλη περιοχή, όμως σε καμία περίπτωση δεν δημιούργησε την κλασσική ευκαιρία.

Η ομάδα από το Καζακστάν περιορίστηκε στο να έχει δέκα παίκτες έξω από την περιοχή να περιμένουν που το μόνο που έκαναν ήταν να διώχνουν την μπάλα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την άλλη περιορίστηκε στο να σουτάρει από μακριά, να κάνει επιθέσεις που δεν μπορούσαν να φέρουν κάτι, όμως αυτό που έλειπε ήταν η φαντασία. Στοχ και Λούκας δεν κατάφεραν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα, την ώρα που ο Αθανασιάδης έμοιαζε μόνος στην επίθεση, αφού ο Νινης σπαταλούσε δυνάμεις για να βοηθήσει στο transition game. Το 0-0 του πρώτου μέρους ήταν μάλλον δικαιολογημένο με βάση την εικόνα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η νίκη του ΘΡΥΛΟΥ με χάντικαπ 1 γκολ έχει απόδοση 2.00, ενώ το OVER/UNDER παίζεται στο 1,75 – 1,95 αντίστοιχα ! ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ MYBET ME  ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Πηγή : http://www.protothema.gr/