Με επιθετική φιλοσοφία και μπλε φανέλα ο Ολυμπιακός

velgio

Ο Ολυμπιακός θέλει το διπλό απόψε με την Άντερλεχτ και ο Μίτσελ ετοιμάζει επιθετική ενδεκάδα με Φουστέρ, Βάις, Ολαϊτάν και Σαβιόλα. Στην ταχύτητα των τριών ποντάρει ο Ισπανός που δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τα πλάνα του. Ερωτηματικό η ετοιμότητα των Σαλίνο, Μπονγκ και Φουστέρ. Για πρώτη φορά με την μπλε εμφάνιση οι πρωταθλητές.

Ο Ισπανός τεχνικός,θέλει να πάρει τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και γι αυτό δοκίμασε κάποια σχήματα με δυο διαφορετικές τριάδες στο κέντρο, ανάλογα το τι θα αποφασίσει στο τέλος.

Το μόνο σίγουρο για την 11άδα του Ολυμπιακού στο Βέλγιο (21.45, ΔΤ) είναι πως ο Μίτσελ θα παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα με στόχο το διπλό. Ο ίδιος έχει αποφασίσει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν, αλλά όπως είπε δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν. Ούτε καν στους παίκτες.

Άλλωστε η τελευταία πρόβα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση περισσότερο μπέρδεψε τα πράγματα παρά τα έκανε πιο ξεκάθαρα. Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Τρίτης ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε με τους βασικούς τους Μετζανί και Μήτρολγου (!) αν και όλα δείχνουν πως αμφότεροι θα μείνουν στον πάγκο. Επίσης, ο Μίτσελ, ο οποίος αρέσκεται σε εκπλήξεις, έβαλε με τους βασικούς και τον Χολέμπας αν και ο Μπονγκ που δείχνει να ειναι έτοιμος έχει το προβάδισμα. Ο Ισπανός που έχει αποφασίσει τους 11, ήθελε να μπερδέψει τους Βέλγους και όπως φαίνεται κατάφερε να μπερδέψει ακόμα και τους Έλληνες ρεπόρτερ.

Πηγή:sport24.gr