Μεγάλο ενδιαφέρον για Μήτρογλου

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÔÉÓ ÅÃÊÁÔÁÓÔÁÓÅÉÓ ÔÏÕ ÁÃ.ÊÏÓÌÁ

«Κατάσκοποι» μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Ίντερ, της Λίβερπουλ και της Ντόρτμουντ, θα δουν από κοντά τον Κώστα Μήτρογλου στα ματς με Σλοβακία και Μπενφίκα.

Τον γύρο της Ευρώπης, και όχι μόνο, έχουν κάνει τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου τον τελευταίο μήνα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ακόμη και η UEFA ασχολήθηκε με την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο 25χρονος παίκτης παραμένει στην επικαιρότητα, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Ο «πιστολέρο» φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κάποιων ομάδων, οι οποίες θέλουν να τον… τσεκάρουν σε δύσκολα ματς όπως είναι αυτά του Champions League και τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Σήμερα η «γαλανόλευκη» υποδέχεται τη Σλοβακία και στα επίσημα του «Καραϊσκάκη» θα βρεθεί σκάουτερ της Ντόρτμουντ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την πρόοδο του Σωκράτη Παπασταθόπουλο και θα ρίξει ένα… βλέφαρο στον Μήτρογλου.

Επίσης, στις εξέδρες θα είναι άνθρωπος από ομάδα της Primera Division, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά της.

Εκτός από σκάουτερ στο φαληρικό γήπεδο θα είναι και μάνατζερ, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις αναγκαίες προσκλήσεις από την ΕΠΟ. Όπως προαναφέραμε, τον «Μητρογκόλ» θα παρακολουθήσουν ομάδες και στο παιχνίδι με την Μπενφίκα, μεταξύ αυτών η Λίβερπουλ.

Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα topsport υποστηρίζει τις προηγούμενες μέρες η Ντόρτμουντ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του διεθνούς φορ, ο οποίος μπορεί να γίνει ο νέος… Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (τον Γενάρη θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου). Επίσης, από την Bundesliga ενδιαφέρον έχουν δείξει η Βέρντερ και το Αμβούργο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις που κάνει ο «πιστολέρο» και τα γκολ που πετυχαίνει ανεβάζει διαρκώς τις μετοχές του και ίσως το καλοκαίρι τον δούμε να μεταγράφεται σε κάποιον μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης.

Πηγή:sport-fm.gr