Μεγάλη μάχη για την 11αδα που θα παίξει στο Βέλγιο

panionios

 

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νέα Σμύρνη δίχως απώλειες, παρέμεινε στην κορυφή του πωταθλήματος, διατήρησε τις εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις του με ένα μόλις γκολ παθητικό και στις top άμυνες όλης της Ευρώπης, ενώ συνέχισε την παράδοση επί του Πανιωνίου (10 νίκες στα τελευταία 11 εκτός έδρας ματς) και το εκπληκτικό ρεκόρ των 25 πια αγώνων μακριά από το γήπεδό του στο πρωτάθλημα δίχως ήττα. Ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια, το τελευταίο ήταν πέρσι αρχές της σεζόν στα Γιάννενα.

Όλη η προσοχή και η προετοιμασία της ομάδας στρέφεται πλέον στο ματς της Τετάρτης στο Βέλγιο, από το οποίο θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό οι στόχοι που θα έχει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του.

Πέραν του Πάουλο Μασάντο, ο Μίτσελ φαίνεται πως θα έχει στη διάθεσή του και ετοιμοπόλεμους τους υπόλοιπους 20 παίκτες που είναι στη λίστα των πρωταθλητών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και θα έχει τη δυνατότητα να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αλλάξει τίποτα όσον αφορά στο επιθετικό πνεύμα της ομάδας, ενώ θα περιμένει για τις αποφάσεις του το βαθμό ετοιμότητας συγκεκριμένων παικτών (Φουστέρ, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ), όπως και την πλήρη ανάλυση από το σκάουτινγκ της Άντερλεχτ.

Ο Ρομπέρτο, ο Σιόβας (που είχε κάποιες ενοχλήσεις στο τέλος του χτεσινού αγώνα στη Νέα Σμύρνη), ο Μανωλάς, ο Σάμαρης, ο Μανιάτης, ο Βάις και ο Σαβιόλα θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα.

Με τον Εντινγκά να έχει σοβαρότητες πιθανότητες να είναι βασικός, τον Μπονγκ με τον Χολέβα για το αριστερό άκρο, τον Σαλίνο υποψήφιο για δεξί μπακ (αλλά και με την επιλογή του Μανιάτη για τη συγκεκριμένη θέση), τους Φουστέρ, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκες για τον πιο επιθετικό ρόλο στα χαφ, τον Μήτρογλου αν παίξει με δύο φορ και τους Ολαϊτάν, Κάμπελ για το απέναντι του Βάις άκρο. Ο Μεντζανί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι οι εναλλακτικές επιλογές για τα στόπερ και ο Μέγιερι αναπληρωματικός γκολκίπερ.

Βάσει φόρμας ο Ολαϊτάν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή του, από τη στιγμή που ο Κάμπελ δείχνει επηρεασμένος στην απόδοσή του μετά από εκείνο το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα για τις διεθνείς υποχρεώσεις του.

Ο Μίτσελ έχει τρεις προπονήσεις μπροστά του για τις τελικές επιλογές, με στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα φέρει ξανά τον Ολυμπιακό σε θέση διεκδίκησης της πρόκρισης στους 16 αλλά και θα τον κάνει φαβορί (ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας) για την τρίτη θέση του ομίλου του.

Πηγή: Pamesports.gr