Μασάντο: «Έδωσα απαντήσεις στο γήπεδο»

ÌÁÓÁÄÏ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÏÍÐÅËÉÅ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2012-2013) MACHADO OLYMPIAKOS - MONTPELLIER(CHAMPIONS LEAGUE 2012-2013)

 

Μια νίκη απέναντι στον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντική και ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Πάουλο Μασάντο στην κάμερα της Nova, δεν μπορεί να έχει δύο σερί ισοπαλίες.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και στις επιδόσεις του στα τελευταία ματς λέγοντας ότι περίμενε την ευκαιρία του και έδωσε τις απαντήσεις του στο γήπεδο.

Επίσης ο Μασάντο αναφερόμενος στη ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, στάθηκε στην κούραση μετά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τονίζοντας ότι δεν διαλέγουν ματς οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μασάντο:

Πάουλο, καταρχήν περαστικά. Θα ήθελα να μας πεις πως αισθάνεσαι το γόνατό σου και πότε υπολογίζεις να επιστρέψεις στη δράση;

«Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι αρκετά καλύτερα. Ήδη μπορώ και κάνω κάποιες κινήσεις. Όμως, όλα αυτά τώρα που είμαι σε ηρεμία. Όταν θα μπω στις προπονήσεις, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Υπόσχομαι, όμως, να δουλέψω για να επιστρέψω το συντομότερο».

Η κακιά στιγμή ήρθε σε μία περίοδο που είχες μπει στη δράση. Ήσουν πια απ’ τις βασικές επιλογές με πολύ καλή απόδοση. Πόσο σε στεναχώρησε αυτή η εξέλιξη;

«Ναι, η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι στεναχωρημένος, όχι μόνο για τον τραυματισμό. Αλλά για το γεγονός πως αισθανόμουν πολύ καλά και ένιωθα ότι μπορούσα να δώσω ότι ο προπονητής μου ζητούσε».

Ο προπονητής σου, πάντως, στέκεται στη δική σου περίπτωση, λέγοντας πως είσαι ένας παίκτης που αν και στις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν είχες πάρει χρόνο συμμετοχής, ήσουν έτοιμος να αποδείξεις πως μπορείς να βοηθήσεις, όποτε σου δινόταν η ευκαιρία. Πόσο σημαντικό είναι να το αναφέρει αυτό ο προπονητής σου;

«Ναι, είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο για κάποιον παίκτη να μένει εκτός αγώνων. Γιατί όλοι θέλουν να παίζουν. Όμως, είχα μιλήσει με τον προπονητή μου και του είχα πει πως θα περιμένω την ευκαιρία μου και όταν θα την πάρω, θα την εκμεταλλευτώ. Και πιστεύω πως την απάντηση την έδωσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πολύ ποιοτικό. Φαίνεται πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις. Εισπράττεις και εσύ κάτι τέτοιο;

«Πιστεύω πως ναι. Φέτος υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Για αυτό το λόγο, όλοι οι παίκτες προσπαθούμε πάντα να προπονούμαστε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε όταν μας δοθεί η ευκαιρία, να παίξουμε καλά».

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Τι εικόνα έχεις για τον επόμενο αντίπαλό σας;

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και πάντα δημιουργεί προβλήματα στον Ολυμπιακό. Όμως, εμείς θέλουμε να είμαστε αυτοί που μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Και μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να φέρει δύο ισοπαλίες σε δύο παιχνίδια στη σειρά».

Πάντως, οι αγώνες που προηγούνται ή ακολουθούν ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Για παράδειγμα το είδαμε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ποια είναι η άποψή σου;

«Ναι, είναι αλήθεια αυτό, γιατί κάποιοι παίκτες νιώθουν πολύ έντονη την κούραση μετά από κάποιο ευρωπαϊκό ματς. Δεν διαλέγουμε ανάμεσα σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ή του πρωταθλήματος. Κάποιες φορές ίσως να μην γίνεται να αλλάξουν κάποιοι παίκτες. Όμως, εμείς πρέπει να είμαστε ψυχολογικά πιο δυνατοί για να δείχνουμε στους φιλάθλους μας πως πάντα είμαστε εδώ παρόντες για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».